Akşam Anketinden Saygılı çıktı

Akşam Anketinden Saygılı çıktı

Ak Parti genel merkezi Kırıkkale de aday belirlemenin son virajında akşam üzeri anket yaptırdı.

A+ A-

Akşam anketinden Saygılı çıktı 

Ak Parti genel merkezi Kırıkkale de aday belirlemenin son virajında akşam üzeri anket yaptırdı 

Kritik anket 
Son yapılan değerlendirmeler sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın isteği üzerine yaklaşan yerel seçimler öncesi çok kritik bir noktada olan Kırıkkale de akşam anketi gerçekleştirildi. 

3 aday soruldu 
Yapılan ankette bazı katılımcılara sadece ‘belediye hizmetlerinden memnunmusunuz?’ sorusu sorulurken bazılarında ise isim zikredilerek, 3 adaydan hangisinin olması konusunda görüş  bildirmeleri istendi. 

Saygılı birinci çıktı 
KIRIKKALE de iki dönemdir Belediye Başkanlığı yapan ve son yerel seçimler de şehir tarihinin en yüksek oyunu alan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı akşam üzeri yapılan anketlerden birinci çıktı. 

Şaibeli isim
Cumhurbaşkanı Erdoğan ın masasında olan aday adayları tek tek değerlendirilirken, bazı isimlerin direk olarak silindiği bazı isimlerin ise şaibe olmasına rağmen değerlendirmeye girdiği Kırıkkale kamuoyunda büyük tepki topladı. 

Cumhurbaşkanı çok kızdı
Adının bir çok yargı dosyasında geçtiği ifade edilen bir aday adayının kasıtlı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın önüne getirildiği ve bu kişinin aday olması konusunda ısrar edildiği belirtiliyor. Bu konuda yardımcılarından bilgi alan cumhurbaşkanı Erdoğan ın bu kişiyi önüne getirdikleri için bir çok kişiye serzenişte bulunduğu ve mevcut belediye başkanı Mehmet Saygılı ile yola devam kararı aldığı ifade ediliyor.


Bu haber toplam 296 defa okunmuştur